Fotowedstrijd Oudewater | Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

E-cards

Nodig binnenkort één van je vrienden uit om ook deel te nemen aan de wedstrijd door een e-card te versturen!

Thema editie Fotowedstrijd IJsselstein 2011: “Nieuw en Oud IJsselstein”
De jury van de Van Oord Makelaardij Fotowedstrijd IJsselstein kon dit jaar uit ruim 10 ingezonden thema’s kiezen. David van Oord, burgemeester Patrick van den Brink en Martin Planken vonden het nog een hele uitdaging om zich te buigen over het lijstje met ingezonden onderwerpen. Dit jaar beleeft de Fotowedstrijd IJsselstein zijn negende editie. Het thema van de Van Oord Makelaardij Fotowedstrijd IJsselstein 2011 is “Nieuw en Oud IJsselstein”.

Makelaar David van Oord, burgemeester Patrick van den Brink, Voorzitter Martin Planken en Fotograaf/Cameraman George Terberg

Promotiefilm

In de loop der jaren zijn de promotiefilms voor de fotowedstrijd steeds exclusiever geworden. De eerste werden in het stadhuis of op een locatie in IJsselstein opgenomen. Vorige week woensdag maakte George Terberg in zijn foto- en videostudio in Nieuwegein opnames voor de promotiefilm en een aantal foto’s voor de website van de Stichting Fotowedstrijd IJsselstein. “Van het eerste jaar (2008) herinner ik me dat ik me steeds versprak in die lange naam: de Van Oord Makelaardij Fotowedstrijd IJsselstein. Nu kun je me ’s nacht wakker maken en dan rolt de naam er moeiteloos uit,” memoreert de burgemeester.

De grasgroene achtergrond (greenscreen) achter de spreker voor de camera stelt Terberg in de gelegenheid om later op dat groene vlak filmbeelden en foto’s te monteren. Zo kan bijvoorbeeld David van Oord aan wie de fotowedstrijd zijn naam dankt in beeld verschijnen voor zijn kantoor. Planken: “Ik wens iedereen succes met het thema.” De wedstrijd start op 26 oktober 2011. De locatie van de prijsuitreiking is nog een verrassing.

Bekijk de promotie video van de Van Oord Makelaardij Fotowedstrijd IJsselstein 2011 >> met juryvoorzitter en burgemeester drs. P.C. van den Brink, makelaar en Official Partner David van Oord en Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd IJsselstein.