Fotowedstrijd Oudewater | Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

E-cards

Nodig binnenkort één van je vrienden uit om ook deel te nemen aan de wedstrijd door een e-card te versturen!

Prijzen
Meedoen aan Fotowedstrijd Oudewater zou misschien wel belangrijker moeten zijn dan winnen maar een wedstrijd zonder prijzen is bijna niet denkbaar. Dankzij enkele bedrijven en sponsors kan Stichting Fotowedstrijd, naast ‘eeuwige roem’, een paar mooie prijzen aanbieden. Bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste prijzen!

Wie bepaalt wie er wint?

De jury bepaalt in eerste instantie of een foto in de prijzen valt en op welke plaats die eindigt. Dit zijn de vakjuryprijzen. Vervolgens krijgt het publiek de kans om uit de beste 5 foto’s de winnaar van de Publieksprijs Fotowedstrijd Oudewater 2009 te kiezen. Uit alle stemmers die een stembon hebben ingeleverd, wordt ook een winnaar getrokken.

Vakjury-prijzen

1e prijs

Je ontvangt een ‘kunstwerk’ van je eigen foto. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art uit IJsselstein.

2e en 3e prijs

Je ontvangt een ‘kunstwerk’ van je eigen foto. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art uit IJsselstein.

Publieksprijs Fotowedstrijd Oudewater

De beste vijf foto’s, door de jury gekozen, komen in Dé Weekkrant, Zenderstreeknieuws, te staan. Je kan je stem uitbrengen door de stembon in Zenderstreeknieuws in te vullen waarop je kan aangeven wat jouw favoriete foto is. De bon knip je uit en lever je in bij één van de inleverpunten. De maker van de foto waar het meest op gestemd is, wint de publieksprijs. Je ontvangt een ‘kunstwerk’ van je eigen foto. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art uit IJsselstein.

Let op! Er mag per persoon slechts één stem worden uitgebracht. Dit wordt gecontroleerd en ‘valsspelen’ betekent permanente uitsluiting van deelname. Je mag wel al je familieleden, buren, vrienden en kennissen vragen om op jouw foto te stemmen. Je kunt de stembon(nen) inleveren bij:

Inleverpunt: Kruidvat, Korte Havenstraat 12-14, Oudewater.

Prijsuitreiking Fotowedstrijd Oudewater

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdagmiddag 10 oktober, 16.00 uur in Brasserie Joia in aanwezigheid van burgemeester en juryvoorzitter mevrouw Ruigrok-Verreijt.

Schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrief via de homepage! >>