Fotowedstrijd Oudewater | Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

E-cards

Nodig binnenkort één van je vrienden uit om ook deel te nemen aan de wedstrijd door een e-card te versturen!

Van Oord Makelaardij
Mijn naam is David van Oord, beëdigd NVM makelaar/taxateur. Samen met Hedy van Vliet, Johan Leenheer en Bas Dinkelaar run ik mijn makelaarskantoor. Op 2 januari 2003 ben ik dit makelaarskantoor gestart. Inmiddels beschik ik over ruim 15 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Door die periode weet ik inmiddels mijn weg als makelaar zeer goed te vinden in de plaatsen IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Benschop, Montfoort, Vleuten-De Meern en tevens in Utrecht.

Wij zijn een klein kantoor met als groot voordeel voor ú dat u de persoonlijke aandacht en het advies krijgt die u verdient bij zulke belangrijke zaken in uw leven. U wordt hier geholpen door de makelaar zelf! Ik wil mijn tijd, enthousiasme en gedrevenheid graag steken in het maken van de juiste keuzes voor u.

Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere:

-Verkoopbegeleiding van uw huidige woning

-Aankoopbegeleiding van een nieuwe woning

-Taxaties

-Hypotheekadvies

Daarnaast werken wij nauw samen met bouwkundige instanties, aannemers, notariskantoren en andere woningspecialisten. Dit alles om u zo compleet mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn dus niet alleen een verkoopkantoor. Onze specialisatie ligt met name ook in de zogenaamde aankoopbegeleiding. Nog steeds kopen veel mensen een nieuw huis zonder daarbij een beëdigd makelaar in te schakelen. Best een groot risico. Want een makelaar in de hand nemen bij aankoop van een huis is misschien nog wel belangrijker dan bij verkoop. U wilt tenslotte een huis waar u met veel plezier heel veel jaren in kunt wonen!

Bent u van plan om te gaan verhuizen, komt u dan gerust binnen om kennis te maken. Onder het genot van kop koffie geven wij u graag vrijblijvend advies. Of komt u binnen om rustig rond te kijken welke woningen wij op dit moment in de verkoop hebben staan.

VAN OORD MAKELAARDIJ
Benschopperstraat 35
3401 DG IJsselstein
Telefoon 030 – 68 68 280
Fax 030 – 68 68 288
info@vanoordmakelaardij.nl
www.vanoordmakelaardij.nl