Fotowedstrijd Oudewater | Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

E-cards

Nodig binnenkort één van je vrienden uit om ook deel te nemen aan de wedstrijd door een e-card te versturen!

Stichting Fotowedstrijd bedankt partners
Fotowedstrijd Oudewater 2009 is vandaag gestart. Het thema is ‘Opvallend Mooi’! De organisatie, Stichting Fotowedstrijd, is er trots op te kunnen melden dat het initiatief voor het organiseren van Fotowedstrijd Oudewater niet alleen positief is ontvangen door de gemeente Oudewater maar ook door de Provincie Utrecht. De provincie ziet in het initiatief van Stichting Fotowedstrijd een kans om het publieksbereik te vergroten met betrekking tot cultuur en daar danken wij de provincie voor.

Verder is het initiatief voor Fotowedstrijd Oudewater omarmd door het Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard, door Official Partner Fotostudio George Terberg, Rabobank Montfoort-Oudewater, de Van Oord Makelaardij en Official MediaPartner Wegener huis-aan-huisMedia. Houd de Zenderstreeknieuws dus goed in de gaten!

Martin Planken, voorzitter: “Wij hadden het idee om het aantal fotowedstrijden dat wij reeds organiseerden uit te breiden en zijn toen op zoek gegaan naar partners. De provincie Utrecht bood mogelijkheden om nieuwe projecten, die meer mensen betrekken bij culturele activiteiten, te ondersteunen. Ons idee werd enthousiast ontvangen. Het gaat om bovenlokale projecten. Dat wil zeggen dat de activiteiten van het project in minimaal twee gemeenten in de provincie Utrecht plaats dienen te vinden. Indien de grote gemeenten Utrecht of Amersfoort erbij betrokken zijn, in minimaal drie gemeenten. Naast Fotowedstrijd Utrecht organiseren wij Fotowedstrijd Montfoort en Oudewater. Montfoort en Oudewater sluiten qua omgeving goed aan bij de wedstrijden die wij al langer organiseren, namelijk in Nieuwegein en IJsselstein. Die plaatsen liggen in de Lopikerwaard of daar net tegenaan. Wij kijken uit naar de inzendingen en hopen dat mensen het thema ‘Opvallend Mooi’ op een leuke manier op de gevoelige plaat vastleggen!”