Fotowedstrijd Oudewater | Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

E-cards

Nodig binnenkort één van je vrienden uit om ook deel te nemen aan de wedstrijd door een e-card te versturen!

Deelnamevoorwaarden
Hou rekening met de volgende deelnamevoorwaarden en specificaties met betrekking tot deelname aan de wedstrijd:

Ten aanzien van het deelnemen aan Fotowedstrijd Utrecht en het gebruik van de website www.fotowedstrijdutrecht.nl, die wordt beheerd door Stichting Fotowedstrijd, gelden de volgende aanleverspecificaties en voorwaarden.

Vakjuryprijzen

Bij deelname aan Fotowedstrijd Utrecht verklaart de deelnemer dat:

1. Hij/zij de maker is van de foto, de foto in de gemeente Utrecht is gemaakt en de foto niet eerder is ingezonden naar andere wedstrijden.

2. Het auteursrecht ervan bij hem/haar berust, dan wel dat hij/zij in geval van dienstverband toestemming heeft van zijn/haar werkgever.

3. De gefotografeerde perso(o)n(en) geen bezwaar heeft/hebben gemaakt tegen publicatie.

4. De deelnemers van de fotowedstrijd geven Stichting Fotowedstrijd toestemming om zijn/haar foto kosteloos te (laten) publiceren. Bijvoorbeeld met betrekking tot communicatie en promotionele doeleinden rondom fotowedstrijden, herinneringsuitgaven en/of – tentoonstellingen.

5. Het is niet toegestaan materiaal terug te trekken voor deelname, (digitale) publicatie(s), exposities of anderszins.

Digitale aanlevering

Er kan alleen digitaal worden deelgenomen. Je kunt met één zwart/wit- of kleurenfoto deelnemen door die via het online deelnameformulier te versturen. Denk daarbij aan de volgende specificaties:

Beeldformaat:
JPEG

Beeldgrootte:
Minimaal 1280 x 960 pixels / minimaal 1MB en maximaal 10MB

Wij adviseren om de foto in een zo groot mogelijk formaat te maken, die op te slaan, eventueel te verkleinen naar zo’n 5MB en daarmee deel te nemen. Wellicht dat wij aan je vragen om het originele, hoge resolutie bestand toe te sturen voor promotionele doeleinden.

TIP!
Wij adviseren je, voordat je de foto instuurt, om te controleren of je de foto kunt openen en of het bestand goed is weggeschreven. Vergeet niet je inzending op je eigen computer te bewaren!

Publieksprijs

Bij deelname aan de publieksprijs van Fotowedstrijd Utrecht dien je rekening te houden met de volgende voorwaarden met betrekking tot het inleveren van stembonnen voor de publieksprijs:

De jury bepaalt in eerste instantie of een foto in de prijzen valt en op welke plaats die eindigt. Vervolgens krijgt het publiek de kans om uit de beste 10 foto’s de winnaar van de Publieksprijs van Fotowedstrijd Utrecht te kiezen. Die 10 foto’s worden in kleur afgedrukt in Dé Weekkrant, Stadsblad Utrecht, samen met de stembon. De foto’s komen ook op deze site te staan. In Stadsblad Utrecht wordt de stembon gedurende twee weken afgedrukt. Er kan alleen gestemd worden door de stembon uit die krant in te vullen, uit te knippen en in te leveren.

Er mag per persoon slechts één stem worden uitgebracht. Dit wordt gecontroleerd. Valsspelen, in welke vorm dan ook, door jou zelf of door mensen die op jou stemmen, betekent permanente uitsluiting van deelname aan alle fotowedstrijden die Stichting Fotowedstrijd organiseert. Je mag je familie- of gezinsleden, buren, vrienden en kennissen vragen om op jouw foto te stemmen. Op de pagina prijzen staat bij welke inleverpunten de stembonnen ingeleverd kunnen worden. Uit alle mensen die gestemd hebben worden enkele winnaars getrokken die een prijs winnen.

Om te kunnen winnen moet je als stemmer wel aanwezig zijn tijdens de prijsuitreiking. Daartoe word je verzocht je bij binnenkomst te melden bij de receptie. Er wordt dan aan je gevraagd of je gestemd hebt zodat je als ‘aanwezig’ geregistreerd kan worden.

Inzending voor deelname aan Fotowedstrijd Utrecht betekent bekend en akkoord te zijn met bovenstaande voorwaarden en specificaties.

Schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrief via de homepage!>>